Acupunctuur praktijk te Amsterdam

Contact

over dikla acupunctuur specialist

Neem contact op bij vragen of opmerkingen

Wilt u een bericht versturen dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct bellen! Klik hier voor vragen over prijzen of ziektekostenvergoeding. Veelgestelde vragen vindt u terug op de voorpagina.

Adres vestiging Holtmeulen 61
1083 CG Amsterdam
Openingstijden Ma: 9.00 tot 18.00
Di: 9.00 tot 18.00
Woe: 9.00 tot 18.00
Do: 13.00 tot 18.00
Vrij: 9.00 tot 17.00
KVK nummer Dikla Keshet - Acupuncturist
73648086
Floating Review Template1
  • Dikla is professioneel, verstaat haar vak, en de behandelingen hebben mij enorm geholpen (veel meer dan ik vooraf had bedacht). Ook voel je je er altijd welkom. Ik blijf hier zeker terugkomen.
  • Ik ga al een tijdje naar Dikla en ben heel erg blij met de sessies. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt en denkt met je mee. Ik raad haar aan iedereen aan!
  • Bij Dikla voel je dat je in goede handen bent. Ze heeft veel ervaring, stelt je op je gemak en probeert het maximale te halen uit elke behandeling. Ik kan haar zeker aanbevelen!
  • Heel blij met het resultaat van de behandeling. Ik ging er wat sceptisch in maar voelde echt verschil en mijn specifieke klacht is uiteindelijk verholpen. Dikla luistert goed en gaat vervolgens kordaat aan de slag met de behandeling.
  • Ik ben blij dat ik door Dikla wordt behandeld, alleen bij de eerste behandeling voel ik al verschil, heel erg geholpen. Bedankt lieve Dikla.