Acupunctuur praktijk te Amsterdam

Prijzen

over dikla acupunctuur specialist

Geregistreerd bij professionele acupunctuurvereniging

Ik ben een geregistreerd lid van de professionele acupunctuurvereniging, NVTCG Zhong. Alle behandelingen in mijn kliniek vallen onder de meeste Nederlandse ziektekosten- verzekeringen, zolang uw zorgverzekeringspakket de behandeling dekt.

Vergoed de verzekering?

Zie onderstaande link voor de ziektekosten vergoeding bij verschillende verzekeringen. Verder op deze pagina vindt u prijzen van onze acupunctuur kliniek in Amsterdam.

Lees meer over acupunctuur vergoedingen op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur#vergoedingen
en https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/acupunctuur

Bij onze kliniek betaalt u vooraf.

Een acupunctuur behandeling bestaat uit het gebruik van dunne, kleine acupunctuurnaalden gecombineerd met een aanvullende behandelmethode zoals moxibustion / TDP lamp / electro acupunctuur / ooracupunctuur / cupping / voedingsadvies.

Intake

Om te bepalen wat uw behoeften zijn en welke behandeling nodig is

60
Analyse van klachten
  •  

1e behandeling

Acupunctuur en Acupressuur massage, Inclusief € 60 consult kosten

98
Incl. €60 consult kosten
  •  

Herhaal behandeling

Acupunctuur behandeling en Acupressuur massage, herhaling van behandeling

82
Na de 1ste behandeling
  •  

Alleen acupunctuur

Alleen Acupunctuur behandeling zonder Acupressuur massage

60
Acupunctuur behandeling
  •  
*Gratis annulering indien minimaal 24 uur voor de behandeling. Boekingen moeten minimaal 24 uur van tevoren worden gemaakt.
Floating Review Template1
  • Dikla is professioneel, verstaat haar vak, en de behandelingen hebben mij enorm geholpen (veel meer dan ik vooraf had bedacht). Ook voel je je er altijd welkom. Ik blijf hier zeker terugkomen.
  • Ik ga al een tijdje naar Dikla en ben heel erg blij met de sessies. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt en denkt met je mee. Ik raad haar aan iedereen aan!
  • Bij Dikla voel je dat je in goede handen bent. Ze heeft veel ervaring, stelt je op je gemak en probeert het maximale te halen uit elke behandeling. Ik kan haar zeker aanbevelen!
  • Heel blij met het resultaat van de behandeling. Ik ging er wat sceptisch in maar voelde echt verschil en mijn specifieke klacht is uiteindelijk verholpen. Dikla luistert goed en gaat vervolgens kordaat aan de slag met de behandeling.
  • Ik ben blij dat ik door Dikla wordt behandeld, alleen bij de eerste behandeling voel ik al verschil, heel erg geholpen. Bedankt lieve Dikla.